Löparskor | Löpcoaching | Löparglädje

Månad: mars 2010

Träningsläger på Idre Fjäll

Tuff träningsvecka på Idre Fjäll! Inte så mycket löpning men flera bra längdskidpass och ett par dagar i utförsbackarna gör bra motivation inför vårens löppass.

Ett bra kvalitetspass med löpning blev det med 4 minutersintervaller i skatespåret, det var nog en del som undrade vad det var för en galning som sprang där!

Långpass

Årets första riktiga långpass är avklarat. Ca 19 km på omväxlande is/härligt bar asfalt och (mindre härlig) tjälsjuk grusväg. Kanske var det inbillning men det kändes som en liten svag aning om vår i luften.

Vårstart

Med 10 veckor kvar till Göteborgsvarvet är det hög tid att komma igång med löpningen på allvar. Förra veckan hängde jag på Anders Szalkais träningsprogram för 1.30 på halvmarathon. Du hittar programmen på marathon.se. Jag har följt hans program under många år och jag tycker att dom passar mig bra.

Efter en vinter med sporadisk löpning och längdskidåkning men med relativt mycket skoggshuggning känns det som jag har hyfsad kondis men är långt ifrån ett fint flyt i löpningen.

© 2024 Joggingskor.nu

Tema av Anders NorenUpp ↑