Löparskor | Löpcoaching | Löparglädje

Månad: december 2011

Juldagsjogg och Gococotest

Juldagens förmiddag är ett fint tillfälle för ett bra träningspass. Bra för att smälta gårdagens julbord och dessutom göra lite extra plats för dagens. Dagen till ära passade jag på att inviga de Gococo-strumpor som jag vann på deras Facebook-sida för en tid sedan.

gococo

Strumporna är tydligen, delvis gjorda i ett material som utvinns ur Kokosnötskalet och som förutom att vara naturliga även ska vara slitstarka och förhindra dålig lukt. Strumporna är väldigt sköna och känns bra på foten, dock var mina lite stora så att hälstoppningen hamnade bakom foten. Jag får hoppas att dom krymper lite i tvätten, på tal om det så skickar Gococo med en liten tvättpåse så att man ska kunna hålla ihop sina strumpor i tvätten. Premiumkänsla!

Träning v. 49

Denna veckan fick jag ihop riktigt bra träning. Totalt 5 st pass varav 4 st löpning och ett pass i skogen. Två bra vardagspass med 8 km på väg hem från jobbet, fredagens pass var extremt blåsigt och det var lite suspekt att springa och luta sig åt sidan mot vinden. På dagens långpass träffade jag på Martin som var ute och tränade inför Vasaloppet, vi slog följe och det var det blev ett väldigt bra pass. Inför veckan som kommer ser redan nu värre ut med träningen men minst ett löppass ska det kunna bli.

Den här bloggposten innehåller nötkräm

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

© 2024 Joggingskor.nu

Tema av Anders NorenUpp ↑