Löparskor | Löpcoaching | Löparglädje

Månad: januari 2017

La Sportiva Akasha Test

La Sportiva Akasha

La Sportiva Akasha

Jag har testat La Sportiva Akasha. En löparsko för tänkt för Ultra Mountain Running. Inte för att jag springer ultralångt så ofta men jag har sprungit en hel del i skon under hösten.

Se videon nedan för att se vad jag tycker om den.

[highlight]Löparskorna jag har testat har jag fått utan kostnad från La Sportivas svenska representant för att utvärdera i samband med den butik som jag driver. I och med att jag säljer La Sportiva i min butik så kan den här texten tolkas som reklam. [/highlight]

Följ Joggingskor.nu på Facebook, YouTube eller Instagram för att få uppdateringar om nya inlägg och tester.

Test av Salming löparkalsonger

Jag har testat tre par löparkalsonger från Performance-kollektionen från Salming Underwear. Näst efter ett par bra löparstrumpor är riktiga underkläder det första jag rekommenderar när jag får frågor om bra löparkläder. Därför tycker jag det är lite märkligt att det finns så få riktigt bra aktörer på marknaden. Nu ska jag testa om Salming är en av dom.

Adrenaline

Istället för bilder på mina använda kalsonger väljer jag att lägga upp de officiella produktbilderna från Salming Underwear.

Adrenaline är storsäljaren som betecknas som Sports Fashion och är en kalsong som funkar bra till de flesta aktiviteter, så även löpning och det är där jag har testat dom. En relativt tunn boxer med korta ben som transporterar fukt snabbt och effektivt. Den absolut viktigaste egenskapen hos underkläder är att dom inte ska skava och det kravet klarar Adrenaline galant. Jag har använt dom på långpass upp till halvmarathon utan några tecken på skav.

Rek.pris på Adrenaline är 279 kr men finns även i 2-pack för 399 kr vilket är en bra start för dig som behöver fylla på löpargarderoben. Finns att köpa på bl.a. SevenSports.se.

Record

Record är en boxer med lite längre ben som går en bra bit ner på benet och som snabbt har blivit en av mina favoriter. Tillverkade i Coolmax. frontpanelen är gjord i ett lite mjukare material och som även är i dubbelt lager.

De lite längre benen värmer skönt under höst och vinter vilket är tidpunkten jag har testat kalsongerna. Generellt kan jag säga om alla kalsongerna att dom är svala i materialet och jag saknar en renodlad vintermodell, gärna med en vindpanel.

Recordkalsongerna har jag sprungit med på långpass som är över 25 km och dom funkar bra hela vägen, inget skav.

Rek.pris för Record är även det 279 kr och får en given köprekommendation av mig. Finns att köpa på bl.a. SevenSports.se.

Sharp

Sharp är den tredje modellen jag har testat. Även Sharp är tillverkad i Coolmax men jag upplever den som lite tjockare i materialet och inte riktigt lika följsam som de andra modellerna. Dom passar inte mig lika bra men det kan vara så att dom kommer till sin rätt bättre när det är lite varmare.

Även Sharp har ett rek.pris på 279 kr.

Om Salming Underwear

Salming gör sina underkläder ihop med Abecita som är ett Boråsbaserat underklädesföretag som tillverkat underkläder sedan början av 1930-talet.

[highlight]Löparkalsongerna jag har testat fick jag utan kostnad från Salming Underwear för att utvärdera i samband med att jag tog in varumärket till den butik som jag driver.[/highlight]

I och med att jag säljer Salming Underwear i min butik så kan den här texten tolkas som reklam.

Följ Joggingskor.nu på Facebook, YouTube eller Instagram för att få uppdateringar om nya inlägg och tester.

 

 

 

© 2024 Joggingskor.nu

Tema av Anders NorenUpp ↑