9789155258924

Det dök nyligen upp en ny träningsbok i flödet av nya böcker: Träna inför loppet – Året runt av författarna: Gustav Ström, Jonas Lissjanis och Sofia Grenevall.

Jag har inte läst boken ännu men så här säger förlaget om boken:

Träningstrenden är starkare än någonsin. Många flyttar sin träning utomhus och tränar gärna inför olika lopp för att motivera och utmana sig själva. Löpning har blivit oerhört populärt och 2012 är det dessutom 100-årsjubileum av Stockholm maraton med flera extrainsatta lopp.

I boken står skidlöpning, cykling och löpning i fokus och träning inför populära lopp som Midnattsloppet, Tjejmilen, Stockholm Maraton, Göteborgsvarvet, Vätternrundan och Vasaloppet. Här kan du läsa om hur man bäst förbereder sig inför ett lopp med hjälp av kost och träning, och hur man hittar en form och styrka som håller hela vägen in i mål.

Träningsprogrammen är korta och effektiva, med en viktig styrkedel som förebygger skador. Boken tar även upp KBT-träning om hur man håller motivationen uppe när man stöter på motgång på vägen.

Detta är en bok för alla som är intresserade av någon sorts vardagsmotion. Det handlar om träning för att hålla sig frisk, må bra i vardagen och ha ett gott liv länge. Alla kan träna! Oavsett ålder och tidigare vana.

Den är på 128 sidor och finns att köpa på de stora bokhandlarna: Adlibris och Bokus eller kanske hos en välsorterad boklåda nära dig.


Författarna bakom boken har tidigare gett ut böckerna: Träna med gummiband, Träna med balansboll och Träna och maxa din förbränning!

 
[showmyads]

Länkar i detta inlägg:

Adlibris: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9155258921

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9155255418

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9155256554

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9155257623

 

Bokus: http://www.bokus.com/bok/9789155258924/trana-infor-loppet-aret-runt/