Är du ute efter ett par terrängskor att smutsa ner i höstleran? Då kanske Inov-8 Trailroc kan vara något. Inov-8 Trailroc är en av flera intressanta terrängskor på marknaden just nu. Den är skapad för riktig offroad löpning på ojämnt, hårt och löst underlag. Överdelen består av en hård, skyddande del runt tårna och vissa utsatta delar av foten medan resten av överdelen är gjord i mjusk mesh. Sulan är gjord av tre delar med olika egenskaper, TRI-C, som Inov-8 kallar det. Dessa delar beskrivs mer i detalj i videon nedan.

Skon finns i tre varianter:

Inov-8 Trailroc 255

Inov-8 Trailroc 255

    • Trailroc-255  – ett häl-till-tå drop på 6 mm och bra dämpning. Mer information finns på Inov-8s hemsida. Priset är ca 1200:- och den finns att köpa hos Wiggle. Bloggen iRunFar har skrivit en recension av skon här.
Inov-8 Trailroc 245

Inov-8 Trailroc 245

    • Trailroc-245 – lik 255:an men med ett häl-till-tå drop på 3 mm. Mer information finns på Inov-8s hemsida. Priset är ca 1200:- och den finns att köpa hos Wiggle. Swedentrails.com har tagit en närmare titt på skon som du kan läsa här.
Inov-8 Trailroc 235

Inov-8 Trailroc 235

  • Trailroc-235 är med sitt zero-drop skon för dig som är ute efter minimalistisk traillöpning. Mer information finns på Inov-8s hemsida. Priset är ca 1200:- och den finns att köpa hos Wiggle. Minimalistrunningshoes har gjort en grundlig genomgång av alla tre modellerna som du kan läsa här.