Nu börjar programmet för höstens löpträningar falla på plats.

Löparglädje – 10 veckors löpklass

lg-1-450x450

Det börjar nästa vecka då jag drar igång en ny omgång av löparklassen Löparglädje. 10 tillfällen med olika typer av intervaller och inspiration där du får bra träningspass och du lär dig kontrollera din löpstil och fart.

Läs mer om kursens innehåll och datum här – och om du vill vara med så anmäler du dig här.

Nordic Wellness – Göteborgsvarvet

nordic-wellness-gbgvarv-1

Under hösten kommer Nordic Wellness Vårgårda att ha en träningsgrupp för medlemmar som ska springa Göteborgsvarvet 2017. Jag kommer att vara med som teknikcoach på ett antal tillfällen under hösten och några under vinter/vår.

Anmälan till den gruppen tror jag är stängd men om du är intresserad så kan du alltid ta kontakt direkt men Nordic Wellness.

Öppen träning – Trail Running 123+

I november bjuder jag in till öppen träning. Den här gången testar jag ett nytt koncept som jag kallar för Trail Running 123+. Då springer vi skogsvägar och stigar där vi bygger på längd och utmaning varje gång. På dessa träningspass är det ingen ren löpcoaching utan då är jag med och tränar.

På det första passet – Årred Deluxe, visar jag små, fina vägar och stigar på en runda som är ca 7 km. Sedan bygger vi på och avslutar med ett varv på Kalvarundan som är 25 km.

Jag räknar med att vi springer i ca 6 min/km tempo.

Priset är Gratis och de öppna träningarna erbjuds ihop med SevenSports.se.

Mer info och anmälan sker via evenemangen på Facebook.

Eventuellt kan det dyka upp några fler öppna träningar framåt vintern då det kan behövas en del pepp för att hålla igång träningen. Prenumerera på evenemangen i Facebook så får du upp dom i ditt flöde.