När jag startade Joggingskor.nu för snart fyra år sedan var det först och främst som en butik för löparskor. Jag hade hållit på med långdistanslöpning i drygt tio år och hunnit slita ut ett antal skor. Mitt skointresse hade ökat och jag var sugen på att göra något utav det. Eftersom jag dagligdags jobbar med e-handel på en relativt stor och välkänd sajt och jag brinner för de möjligheter som Internet ger oss nästan lika mycket som jag brinner för löpningen så var det ett naturligt steg att försöka kombinera dessa intressen och sälja lite själv.

Med tiden utvecklade jag bloggdelen av sajten med tester, recensioner och produktöversikter och det tog mer av den tid jag hade att lägga på sajten totalt. Så för ca ett år sedan valde jag att i stort sett fokusera helt på den och inte uppdatera butiken med nya modeller, slutade att köpa in skor och sålde ut det jag hade på lager.

Under året som har gått har jag dock fått flera frågor om skoköp och e-handlaren inom mig har inte velat släppa butiken helt. Dessutom anser jag att det finns plats för fler små butiker där du som löpare kan få en bra, initierad och personlig service.

Så därför gör jag nu en omstart med butiken och har fyllt på med en hel del bra skor och kläder, mer är på väg in. I sortimentet finns enbart det jag kan tänka mig att springa och träna i själv.

Jag kommer att fortsätta lägga störst vikt vid tester och översikter och jag kommer att vara ärlig i mina recensioner och prisjämförelser, enda skillnaden är att min egen butik kan komma att dyka upp i prislistorna. Ibland kommer jag att kunna hålla ett riktigt bra pris, ibland inte.

Hittar du inte det just du söker så tveka inte att lämna en kommentar, maila mig på info @ joggingskor.nu eller ställ en fråga på Facebook eller Twitter. Kan jag inte svaret direkt så kan jag lova att jag oftast är minst lika intresserad av ta reda på det som du.

Så välkommen att titta in i butiken för att se om du hittar något som passar.