Löparskor | Löpcoaching | Löparglädje

Träningsprogram på jogg.se

Jogg.se stärker som position som Sveriges bästa löparsajt. Nu lanserar dom träningsprogram gjorda av Ulf Friberg, mest känd som tränare för Mustafa Mohamed.

Först ut är detaljerade, 12-veckors marathonprogram med korta beskrivningar inför varje pass. En extra finess som gör dessa träningsprogram särskilt bra är att dom har flexibla måldatum, det vill säga att om du till exempel ska träna inför  Berlin Marathon så väljer du bara den tävlingen i en lista och klickar på anpassa så har du rätt datum i programmet. Detta har jag verkligen saknat i Anders Szalkais programmarathon.se.

Uppläggen på programmen är annars rätt så lika de program som funnits på marathon.se tidigare, numera är ju dom betalprogram och gratisprogrammen innehåller endast sträcka, träningsformat och dag.

Programmen på jogg.se finns för alla nivåer, klara ett marahon på 3.00, 3.30, 4.00, 4.30 eller 5.00 timmar. Inom kort ska det komma halvmarathon- och milprogram också.

Det enda man kan klaga på är att programmen endast är på 12-veckor så det krävs en del självdisciplin för att komma vältränad in i programmen.

2 kommentarer

 1. OlleP

  Tack för tipset, var medlem på jogg.se så det var bara att gå in och ladda ner mitt träningsprogram. Perfekt att man kan sätta ett måldatum…
  Committade mig mot 1.40-programmet för Varvet. 10 v på mig att sätta pers med start ikväll. Kan det gå??

 2. joggingskor.nu

  Det ska nog gå. Det är bara det att det är bara åtta veckor kvar så du får hoppa in på vecka 3 ;-P
  På dagens pass står det: vila
  Lugn start :-)

© 2024 Joggingskor.nu

Tema av Anders NorenUpp ↑