GOmeb Speed 3

Skechers GOmeb Speed 3 NYC – herr Foto: Skechers Performance

Skechers GOmeb Speed 3 – skon som Meb Keflizighi sprang i när han vann Boston Marathon tidigare i år släpps nu för första gången till försäljning. I samband med expot vid New York City Marathon kommer man att kunna köpa skon som har fått en väldigt färgglad design. Med största sannolikhet kommer vi att få se dessa skor på fötterna på Meb och Kara Goucher som är Skechers affishnamn.

Jämfört med GOmeb Speed 2 så har man gkort ovandeln lite mer rymlig samtidigt som den ska ge lite mer stabilitet. GOmeb Speed har en stabilitetsplatta i mellansulan och i version tre är materialet kallat Dupont Delrin. DEt ska lite lägre vikt än det material som användes i tidigare modeller.

Häl-till-tå dropet är som vanligt 4 mm (18/14) och vikten för herrmodellen ligger på 196 gram för herrmodellen (US 9) och 173 gram för dammodellen (US 7).

Om du inte ska till New York så kommer GOmed Speed 3 till Sverige i februari och den kan redan nu förhandsbokas i min butik, SevenSports.

Mer info om Skechers GOmeb Speed 3 NYC finns på SkechersPerformance.com.

Alla inlägg om New York City Marathon hittar du här.

Följ Joggingskor.nu på Facebook, Instagram och Twitter för att hålla koll på guider och tester på löparskor och andra löparprylar.

GOmeb Speed 3 NYC

Skechers GOmeb Speed 3 NYC – dam Foto: Skechers Performance