Idag är det Black Friday, det vill säga, den amerikanska klämdagen efter Thanksgiving. Handeln brukar använda denna dagen för att kicka igång julhandeln med bra erbjudanden. I takt med att e-handeln växer och det blir allt smidigare att handla internationellt så har trenden spridit sig hit under de senaste åren.

Är man lite om sig och kring sig och har koll kan man alltså klara av en hel del julklappar i god tid samtidigt som man sparar en del pengar.

Här har jag samlat de erbjudanden som jag har hittat och där man kan hitta bra löparutrustning.

Adlibris – 10% på hela sortimentet


Adlibris ger 10% i rabatt på hela sortimentet om man anger koden Adlibris22. Bra läge att köpa julkalppsböckerna. Klicka här för att komma direkt till Sport & Fritid på Adlibris.

Outnorth

Haglofs-gram-comp

Outnorth har upp till 70% på utvalda produkter. Mest intressant är Haglöfs Trailsko Gram Comp som kostar runt 500:-. Klicka här för att komma till Outnorths Black Friday-kampanj.

Sportamore

Sportamore kör olika erbjudanden under hela vecka. Just idag är det 30% på linnen och t-shirts som gäller.

Stadium

Stadium har 25% rabatt på allt från North Face.

Zalando – 20% på hela sortimentetOutlet 300x250.gif

Zalando slår till med hela 20% på hela sortimentet om man anger koden CYBER2013 och med tanke på deras stora utbud kan man göra en hel del bra fynd. Klicka här för att komma direkt till Sport & Träning för herrar och här för dam.

Sist men inte minst så har vi sänkt priset på några utvalda modeller i vår butik.