lida-vandringsled-1

Att ta med sig löparskorna i resväskan när man är ute och åker är, åtminstone för mig, en självklarhet. Det är, enligt mig det bästa sättet att upptäcka nya ställen och man kan få se mycket intressant.

Den här sommarsemestern har vår familj valt att vara hemma till största del och det har gett mig möjligheten att upptäcka nya leder på hemmaplan. Jag springer i vanliga fall mycket på vägar och har ett antal olika rundor som jag varierar i min vardagsträning. Bland annat springer jag ofta förbi informationstavlan för en vandringsled som iordningställdes för några år sedan men aldrig sprungit in på – förrän nu. Men som ni kan se på bilderna nedan är det en riktigt fin liten vandringsled och jag har redan planerat in flera olika leder som finns i min hembygd.

Om du inte är en inbiten ultralöpare så har du garanterat fina rundor och leder i närheten av där du bor som du inte har sprungit – så ta tillvara på sommaren och ge dig ut och upptäck skogar, parker och leder i närheten där du bor.

Du kommer inte att ångra dig!

lida-vandringsled-6

lida-vandringsled-5

lida-vandringsled-4

lida-vandringsled-3

Följ Joggingskor.nu på FacebookTwitter eller Instagram för att få uppdateringar om min löpning under sommaren eller läsa vad jag tycker om de skor jag kommer att springa i.