För drygt fyra år sedan startade jag Joggingskor.nu som ett hobbyprojekt. I början var det mest en liten e-handel för löparskor men under årens gång har testande av skor och löparprylar, produktguider och bloggandet tagit allt mer av platsen på sajten. I princip hela tiden har dock butiken varit igång och efter en nysatsning förra sommaren har försäljningen gått hyfsat bra.

Nu tar vi det ett steg längre då jag och min fru Anna startar Sevensports.se. Sevensports är en ren e-handel som vi har smugit igång under vårvintern och från och med nu tar Sevensports.se officiellt över försäljningen från Joggingskor.nu.

Sevensports.se kommer vi att kunna ha ett lite bredare utbud där vi inte enbart fokuserar på löpning. Vi kommer att ha ett bra sortiment av produkter för friluftsliv och äventyr. Framåt vintern räknar vi även med att kunna erbjuda en hel del produkter för längdskidåkning m.m.

Grundidén är dock densamma – väl utvalda produkter som vi kan sälja med ett gott samvete.

Joggingskor.nu kommer att leva kvar och fokusera på att ge dig tips, tester och hjälp på vägen att hitta rätt i djungeln av löparprylar.

Vi har flera spännande varumärken på gång in i butiken som vi tror mycket på! Häng med redan från starten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och gilla vår sida på Facebook så att du inte missar alla fina nyheter.
Nyhetsbrev
Facebook
Som en bra start ger vi dig fri frakt hela juni med koden joggingskor. Ange koden i kundvagnen innan du går till kassan.

Välkomna till SevenSport.se

Anna och Johan Sävenstrand