Helsingborg-marathon-2014-foto-Lisa-Wikstrand-HBGM

Helsingborg Marathon 2014 – Foto: Lisa Wikstrand / HBGM

Skönaste sommarlinnet

Jag har testat Craft Cool Singlet.

Det linne jag har testat, eller rättare sagt de linnen – när det här skrivs har jag köpt två, är från Crafts Vår/sommarkollektion från förra året (2014) är ett av de lättaste och absolut skönaste löparlinnen jag har använt.

Många linnen och t-shirts som ska vara luftiga är ofta lite våfflade eller perforerade. Det är inte detta utan det är lent som en barnrumpa. Jag köpte mitt linne förra sommaren och använde det på Helsingborg Marathon, se bilden ovan. Eftersom marathon, enligt mig ska springas i linne och split shorts hade jag det underst av tre linnen även på New York City Marathon i höstas. Övriga linnen som användes under det loppet var Ashmei Race Vest (det kommer snart en test på det också) och Adidas sverigelinne.

New York City Marathon 2014

New York City Marathon 2014

Som jag skrev i början så har jag under denna sommaren hittat ytterligare ett linne från den här kollektionen. Dessa båda har varit flitigt använda under sommaren, nu när värmen har kommit. Troligtvis kommer det även att sitta under Sverigelinnet under Chicago Marathon i höst.

Inför 2015 har Craft (återigen) gjort om sin löparkollektion och jag ska i ärlighetens namn inte full koll på den men som jag fattar det är det Devotion Singlet som är årets motsvarighet.

[quote]Linnet som jag har testat är ett privat inköp och recensionen är alltså helt oberoende från återförsäljare eller tillverkare.[/quote]

Läs fler tester på löparkläder, skor och prylar här.

Följ Joggingskor.nu på Facebook, Instagram och Twitter för att hålla koll på guider och tester på löparskor och andra löparprylar.