Löparskor | Löpcoaching | Löparglädje

Asics Gel-DS Trainer 20

Asics Gel-DS Trainer 20

Asics Gel-DS Trainer 20

I år firar Asics Gel-DS Trainer 20-årsjubileum. DS Trainer är en klassiker som suttit på många marathonfötter genom åren. Själv har jag sprungit i DS Trainer 17 och DS Trainer 18, läs min test av Asics Gel-DS Trainer 18 här.

Jag har själv inte haft tillfälle att känna på DS Trainer 20 men så här säger Asics själva i pressreleasen:

[highlight]Observera att texten nedan är hämtad från Asics pressrelease och bör tolkas som reklam.[/highlight]

[quote]Jubileumsskon GEL-DS TRAINER har återinförts med DuoSole, en uppdatering av det ursprungliga materialet. GEL-DS Trainer 20 väger endast 250 gram och är 10 gram lättare än sin föregångare. I denna modell har en ny mellansula införts i materialet SuperSolyte. Pressa dina tider med flera sekunder och satsa på ett nytt personbästa. Om du gillar fart är DS TRAINER skon för dig – den levererar, oavsett om du bygger upp fart med intervallträning en gång i veckan eller satsar på att springa maraton under 3 timmar. Hur kan den vara så snabb? Till att börja med är den lättare än någonsin, för att foten ska lyfta snabbare från marken i varje steg. Tack vare sulans stabilisering kanaliseras också din energi till framfoten så att du får svikt i frånskjutet. Spring snabbare på längre distanser, från 10 till 42 kilometer Det lätta materialet i framfoten ger bra fäste i varje steg. Perfekt för träningsrundor innan du byter till DS RACER för loppet Den 20:e versionen i DS TRAINER-sortimentet.[/quote]

[afp id=”749″]

Asics Gel-DS Trainer 20

Asics Gel-DS Trainer 20

Asics Gel-DS Trainer 20 finns att köpa på bland annat butikerna som är listade nedan. Som vanligt när det kommer en ny modell så är det fyndläge på föregångaren, därför är även priser på Gel-DS Trainer 19 listade nedan.

Asics Gel-DS Trainer 20 Dam

Asics Gel-DS Trainer 20 Dam

Asics Gel-DS Trainer 20 Herr

Asics Gel-DS Trainer 20 Herr

 

 

4 kommentarer

 1. Erika

  Vet du om det kommer en Gel ds trainer 20 neutral (women) i så fall när kommer den ut?
  (Har idag 19(från 2014) jättenöjd, men slets fort ut, trasig här och där och sulan blanksliten på vissa ställen)

  • Johan Sävenstrand

   Hej Erika
   Jag vet tyvärr inte om det kommer en neutral modell av DS Trainer i år men jag vet fler än du som har använt dom och varit väldigt nöjda med löpkänslan.

   Hållbarheten på vissa modeller, inte bara Asics är inte vad den har varit. Troligtvis ett resultat av att man försöker skapa lätta och flexibla skor samtidigt som man pressar kostnaderna.

   Jag roterar många skor i min löpning och därmed sliter jag inte så hårt på dom.

 2. Mikael

  Hej,
  Nyss släppta i Australien så förhoppningsvis inom 2 veckor till UK och inom 1mån till Sverige..
  http://www.asics.com.au/by-gender/womens/shoes/GEL-DS-Trainer-20-Neutral/p/0010236952.0793

© 2024 Joggingskor.nu

Tema av Anders NorenUpp ↑