Löparskor | Löpcoaching | Löparglädje

Nya skor: Skechers GoRun

Skechers GoRun

Dagens fynd!

Häromdagen åkte jag förbi den lokala skoaffären och tyckte mig se ett par Skechers i skyltfönstret. Jag blev förvånad eftersom jag fått för mig att dom mest har Converse och diverse vinterkängor. Idag hade jag ett par ärenden i närheten och mycket riktigt stod där ett par Skechers GoRun Ride i fönstret. Eftersom jag läst mycket om Skechers GoRun-serien men inte provat ett par gick jag in för att känna på dom. Som väntat var dom mjuka och flexibla och jag kan mycket väl tänka mig ett par sådana i framtiden men det var egentligen inte ett par Ride som jag i första hand var ute efter.

Det som gjorde min dag var när butiksinnehavaren pekade på reabordet och sade att ”där står det sista paret av dom röda”.

70% rabatt och min storlek – det kunde lika gärna stått mitt namn i dom.

Inget att tveka på!

Ikväll har jag haft på mig dom inomhus, hemma och man känner verkligen av den unika bulan under mittfoten som finns där för att ge ett bra mittfotssteg.

Nu längtar jag till morgondagens löptur så att jag kan få testa dom skarpt!


Skechers GoRun finns att köpa på bl.a. Wiggle

gorun-21

3 kommentarer

 1. frida

  Jag har också blivit nyfiken på de här skorna! Men det förvånar mig att jag ingenstans kan läsa om höjd häl/tå. (mer än skillnaden emellan..) Och att det, inte ens på skechers hemsida, finns förklarat skillnaden mellan de olika modellerna: go ride, – run, – ultra

  Vet du mer måntro?

  • Johan Sävenstrand

   Hej Frida

   Paret jag har är första generationen GoRun och den har höjden 10 mm i framfoten, 19 mm i mitten och 14 mm i hälen. GoRun 2 har ytterligare 1 mm över hela sulan 11, 20, 15.
   Jag har laddat upp ytterligare en bild i inlägget där jag försöker visa hur rundningen är, med det högsta partiet i mitten.

   GoRun Ride är lite ”mer” sko och har en lite mer dämpad mellansula, jag har inte testat den men känt på den i affären och den är lite mer en traditionell men ändå en väldigt flexibel sko.

   GoRun Ride Ultra är vad jag kan förstå en GoRun Ride fast med en luftigare ovandel i nätmaterial.

   Hoppas det reder ut begreppen lite…

   • frida

    Åh STORT tack! Är ju riktigt nördig och brukar kunna finna exakta siffror, men den här gången gick jag bet.
    Men har tydligen hittat en ännu värre sko-nörd i dig. Kul och stort tack!!

    Jag slog till med ett par igår på nätet. Så billiga nu och jag MÅSTE ju bara pröva:)

    Tack för trevlig inspirerande läsning!

© 2024 Joggingskor.nu

Tema av Anders NorenUpp ↑