Sammanfattning

Det här den test som tagit mig klart längst tid att få klar. Över ett år!

det finns ett par anledningar till att det tagit så lång tid. En är att jag började väldigt ambitiöst med att dela upp testen i åtta delar. De första fem-sex delarna gick hyfsat bra att få ihop men sedan blev skorna stående på hyllan. Så räkna inte med att läsa alltför många tester här på sajten som är uppdelade i fler än, max ett par delar. En annan anledning är att jag inte springer så mycket terräng som jag egentligen borde. Nu har jag tagit mig samman två gånger och sprungit ett antal pass i skorna igen. Dels körde jag ett antal pass i skogen under sommaren och nu har de kommit fram igen under hösten.

 

Karhu Flow Trail

Karhu Flow Trail

De tidigare delarna hittar du här:

  1. Del 1 – unboxing
  2. Första intrycket
  3. Fulcrum
  4. Halvtid
  5. Yttersulan
  6. Ovandelen
  7. Löpkänslan

Sammanfattningsvis kan jag säga att det är en OK sko att springa i skogen med men vägen dit bör inte vara för lång eftersom jag tycker att den är för hård och klumpig för att springa i på väg.

Ovandelen är väldigt rymlig. Till och med stor. Jag behövde ändra en del på snörningen för att få skon att sitta OK och dra åt skon ordentligt runt foten. – Det är inte ”performance fit” direkt.

[box type=”info”]Jag har fått skorna utan kostnad från Karhu för att testa och recensera. Åsikterna i inlägget är mina egna.[/box]

Mer information om Karhu och deras sortiment av löparskor hittar du på karhu.com.

Följ Joggingskor.nu på FacebookTwitter eller Instagram för att få uppdateringar om nya inlägg och tester.